Afvallen met shakes

Afvallen met shakes zou kunnen doormiddel van een protein dieet ofwel eiwitdieet genaamd. Tijdens een proteïnedieet kun jij de inname van koolhydraten sterk beperken of voornamelijk veel eiwitten te slikken. Zo’n dieet helpt jij veilig af te vallen zonder verlies van spiermassa. Al het verloren kilo’s bestaat voor 90% uit vet. Lees meer en ontdek hoe ook jij kan afvallen met shakes…

Hoe werkt afvallen met shakes?

Shakes met eiwit of eiwitrijk voedsel vertragen het proces van jouw buik naar jouw darmen. Op deze manier heb je veel minder snel honger en dus veel minder snel behoefte aan eten.

Daarnaast houden eiwitten je bloedsuiker langer laag. Hierdoor het langer duurt om eiwit te verwerken in tegenstelling tot suikers of het wordt meer energie gebruikt om eiwitten te verwerken dan met koolhydraten. Een hele grote hoeveelheid energie die je inneemt zal dus direct weer meegenomen worden en niet afgeslagen.

En mijn spiermassa dan?

Gedurende de afvallen met shakes kun je niet anstig te worden dat je spieren verminderd. De hoeveelheden protein in je body zorgen namelijk voor het behouden van je spieren. Doordat het dieet gebaseerd is op voornamelijk energierijke voeding, brengen de voedingsstoffen veel energie aan je spiermassa hierdoor het gemakkelijk kan rusten.

Let op afvallen met shakes

Bekende dieten zijn vaak twijfelachting door ze je veel voeding voorschrijven met veel ongezonde vetten in.

Daarnaast is het niet verstandig om enkel en alleen maar eiwitten te nemen of andere essentiële bouwstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels geen meer te eten. Pas hier mee op als jij wil beginnen met afvallen met shakes.  Aldus kijk uit met het gebruiken van dranken om af te vallen. Je wilt natuurlijk wel dat het gezond is. 

Het naampje van een dieet zegt het eigenlijk al. Dit is een eiwit shake dieet. Eiwitten zorgen voor meer de vetverbrandingssysteem. welke wil gewicht verliezen, wil de vetverbranding nog meer stimuleren. Daarom werkt een afslank dieet dat gebaseerd is via eiwitten zo perfect. Dit dieet is voornamelijek geschikt voor mensen, welke meer dan 5 kilo zouden willen afvallen. Een eiwitshake maak je met poeder van uitstekende samenstellingen~ingrediënten} te mixen met vocht of melk. Alsnog jij een goed product hebt gekocht, smaakt dit net als een lekker drankje.